VILKÅR & BETINGELSER

GENEREL INFORMATION

Denne web shop ejes af:

Line Rossau Jewellery 

Rolighedsvej 19

1958 Frederiksberg C

CVR: 36 24 52 04

Oplever du problemer i forbindelse med en ordre eller med web shoppen så kontakt os på:

Hvis du er i tvivl om vilkår og betingelser i denne web shop så kontakt os inden du handler.

ORDRER & LEVERING

Når du handler her i web shoppen får du altid en e-mail der konfirmerer din ordre. Har du købt en lagervare pakker og sender vi indenfor 1-3 hverdage. Hvis du har købt et speciallavet smykke, et smykke der skal graveres eller isættes sten så vil der gå op til 10 hverdage før det sendes afsted. Alle pakker sendes med track and trace og du modtager en e-mail med track and trace nummer når din ordre er afsendt.

Alle smykker leveres i smykkeæsker eller smykkeposer. 

BETALING

Du kan betale med alle de mest normal kredit og debitkort. Beløbet trækkes først på dit kort når din ordre er pakket og sendt.

 

Alle betalinger processeres af Stripe. Stripe lever op til de mest stringente regler vedrørende online betalinger og er certificeret efter PCI Service Provider Level 1.

REKLAMATIONSRET

Der er 2 års garanti på alle smykker fra Line Rossau Jewellery. Garantien gælder fra den dag du modtager smykket. Garantien giver dig ret til at reklamere over fejl og mangler indenfor de 2 år garantien dækker. Vær opmærksom på at er fejl eller mangler grundet misvedligehold vil reklamationen ikke blive godkendt. Almindelig slitage godkendes heller ikke som reklamation. Vi opfordrer dig til at læse vores tips til vedligehold af dine Line Rossau smykker, så de holder sig smukke. Læs om smykkepleje her: Smykkepleje

 

Gem altid din ordre konfirmation/ordrenummer I tilfælde af at du vil benytte dig af din 2 års garanti.

 

Ved reklamation kontakt os på info@linerossau.com

RETURNERING & OMBYTNING

Du kan frit returnere eller bytte et smykke op til 14 dage efter du har modtaget det. Vær opmærksom på at dette IKKE gælder speciallavede smykker (inkluderer graveringer og sten sætninger).

Kontakt os på info@linerossau.com med nærmere detaljer. 

VÆR OPMÆRKSOM på at returporto betales af dig og du har ansvar for smykket til det er ankommet hos os. Du skal returnere smykket i original smykkeæske og det skal være i ubrugt stand.

© 2020 by Line Rossau Jewellery